Adviseur Groene Ruimte

Adviseur Groene Ruimte

Van Helvoirt Groenprojecten

Datum plaatsing: 06 februari 2019

32-40 uur per week Berkel-Enschot

Uiterste reactiedatum: 6 maart 2019

Omschrijving

Vacature Adviseur Groene Ruimte

Ter aanvulling van het team is Van Helvoirt Groenprojecten op zoek naar een Adviseur Groene Ruimte. Je komt te werken in een bevlogen team van adviseurs die zich inzetten om oplossingen te creëren met groen. Kom jij onderdeel uitmaken van dit team?

Jouw rol als Adviseur Groene Ruimte

Als Adviseur Groene Ruimte voer je een breed scala aan werkzaamheden uit. Bomen Effect Analyses, boomtechnisch onderzoek, inventarisaties, boomveiligheidscontroles, maar ook flora- en faunaonderzoeken en ecologische werkprotocollen behoren tot je werkzaamheden. De werkzaamheden zijn een mooie mix tussen veldwerk en kantoorwerk. Je neemt je opdrachtgevers graag mee in je adviezen en zorgt dat deze helder geformuleerd en gerapporteerd worden. Het hele traject van acquisitie tot oplevering is bij jou in goede handen.

Wat jij meebrengt

Van Helvoirt Groenprojecten zoekt naar groene passie en gedrevenheid! Je bent zelfstandig en kan omgaan met vrijheid binnen je werk. Je bent in staat om de vraag achter de vraag van de klant naar boven te halen en vervolgens met een oplossing op maat te komen. Verder,

 • Heb je een passie voor bomen en natuur,
 • Heb je een relevante opleiding afgerond op HBO of WO niveau zoals bijvoorbeeld Management van de Leefomgeving, Bos- en Natuurbeheer of Toegepaste Biologie,
 • Heb je goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden,
 • Ben je flexibel en in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden,
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B,
 • Beheersing van ArcGis/ QGis, Autocad en Adobe illustrator/ Photoshop of InDesign is een pré.

Van Helvoirt Groenprojecten biedt

 • Een uitdagende functie in een gezellig bedrijf;
 • Een full-time aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een marktconform salaris;
 • Doorgroeimogelijkheden naar senior projectleider;

Carrière pad

De functie biedt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden de ruimte voor deze ontwikkeling met onder andere cursussen en kennisdagen. Je bepaalt zelf voor een groot deel je carrièrepad!

Solliciteren

Solliciteer en doorloop het volgende proces om je bij het team van Van Helvoirt Groenprojecten aan te sluiten!

 • Solliciteer door een up-to-date CV en korte motivatie te sturen naar Frank van Irsel via: frankvanirsel@vanhelvoirtgroenprojecten.nl
 • Eerste gesprek;
 • Tweede gesprek;
 • Aanbod.

Heb je vragen over de vacature?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Frank van Irsel

T. 06 – 52 39 60 28
E. frankvanirsel@vanhelvoirtgroenprojecten.nl

Over Van Helvoirt Groenprojecten

Van Helvoirt Groenprojecten BV, opgericht in 1964, is een specialist in het adviseren over en realiseren van projecten in de groene buitenruimte. We richten ons op een duurzame samenwerking met onze klanten.

Tot onze opdrachtgevers rekenen wij iedereen die verantwoordelijk is voor en betrokken is bij het inrichten en onderhouden van de buitenruimte in de breedste zin van het woord. Wij zijn voornamelijk actief in het zuiden van Nederland en een gedeelte van België.

Wij werken op inspirerende wijze samen met onze opdrachtgevers en zijn voor onze opdrachtgevers van meerwaarde door het bieden van klantgerichte, inventieve en duurzame oplossingen tijdens het gehele proces van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud.

Wij zijn een lerend bedrijf, wat inhoudt dat we ons snel nieuwe vakgebieden eigen maken en zo meekunnen in veranderende tijden.

Deel deze vacature in jouw netwerk