Flexibele schil

Nu even te veel werk? Schakel ons in! Wij zijn een flexibel team van veldwerkers dat jou in drukke tijden graag werk uit handen neemt.

Wat is de flexibele schil?

Kom je menskracht tekort? Morgen kunnen wij er zijn. Ons flexteam bestaat uit veldwerkers, GIS-deskundigen, beleidsmatige en juridische adviseurs en andere experts die ervan houden om ingezet te worden waar de nood hoog is. Flexibiliteit kent voor ons geen grenzen. Blijven leren vinden wij belangrijk. We komen regelmatig samen, delen ervaringen en verdiepen ons in een bepaald onderwerp. Nieuwe leden van het flexteam krijgen bij hun start een opleiding op maat.

Hoe werkt het?

Onze flexmedewerkers zijn al inzetbaar vanaf 4 werkuren, maar kunnen ook een aantal maanden aan de slag. Net wat je nodig hebt. Recent hebben onze medewerkers bijvoorbeeld geholpen met verblijfplaatsenonderzoek en de bestrijding van invasieve exoten. Eerder deden ze veldwerk voor broedvogels, vaatplanten en vleermuizen. Heb je een vraag, neem dan contact op. Wij kijken samen wie van het team jou het beste kan helpen.

Neem contact op

Werkgevers

Maak gebruik van jóúw flexibele schil. Wij helpen je graag.

Neem contact op

Ben jij flexibel?

Kijk of het flexteam iets voor je is. Wij zijn altijd op zoek naar versterking.

Neem contact op