Vacature plaatsen

Plaats je vacature kosteloos op onze website. Dagelijks wordt onze website bezocht door starters in de ecologie sector. De meesten van hen zijn hoger opgeleid. Ze zitten in hun afstudeerfase, zijn net begonnen met werken of hebben een aantal jaren ervaring. Ook trekt onze vacaturepagina ervaren krachten.

De vacature verschijnt in ons vacatureoverzicht, wordt verspreid via onze social media kanalen en wordt gepubliceerd in onze vacaturenieuwsbrief. Wij zorgen ervoor dat jouw vacature gevonden wordt.

Plaats hier je vacature

Flexibele schil

Is het in periodes heel druk, maar wil je of kun je geen extra mensen in dienst nemen? Bij Teia werkt een gemotiveerd team dat in drukke tijden veel werk uit handen kan nemen. Wij noemen het dan ook jóúw flexibele schil. Je bepaalt zelf wanneer je extra werknemers nodig hebt. Wel zo flexibel! We bemiddelen ook voor inzet op zzp-basis en ervaren werknemers.

Ik wil het flexteam inzetten

Roel Strijkstra

"Voor zulke grote projecten hebben wij zelf niet genoeg veldwerkers in huis"

Lees meer

Detacheren

Heb je een expert nodig voor een project? Een tijdelijke projectleider of iemand met specialistische kennis? Dan kan detachering een goede oplossing zijn: je profiteert van de expertise en nieuwe inbreng, maar hoeft je niet voor lange tijd aan iemand te verbinden. Wij selecteren een aantal kandidaten waarna je zelf de sollicitatiegesprekken voert. Samen met onze partner Aeres Agree zijn wij verantwoordelijk voor het contract en de administratie.

Ik heb interesse