Vacatures

Ons vacatureoverzicht is altijd up-to-date. We helpen je om jouw nieuwe, leuke en uitdagende baan te vinden. Bijvoorbeeld op het gebied van monitoring, inventarisatie, rapportage of beheer en onderhoud. Je kunt je sollicitatie direct sturen aan het bedrijf dat de vacature geplaatst heeft. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan krijg je de nieuwste vacatures vanzelf toegestuurd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibele schil

Als flexmedewerker wordt je ingezet om bedrijven en organisaties te ondersteunen op momenten dat ze extra handen nodig hebben. Je voert voor onze opdrachtgevers veel ecologisch veldwerk uit. We zorgen er voor dat je goed voorbereid aa de slag gaat. Een aantal keer per jaar komen we samen om ervaringen te delen en verdiepen we ons in een onderwerp. Ben jij flexibel beschikbaar en wil jij ons flexteam versterken? Meld je nu aan.

Aanmelden
Het team

Bekijk hier ons team!

Zoek je ander groen werk?

Ben je op zoek naar werk, maar staat er nu even niks voor je tussen? Ook dan helpen we je graag verder. Onze partner Aeres Agree is dé partij voor werving en selectie. Laat je gegevens achter , dan zoeken zij mee naar een passende baan.

Laat Aeres Agree je helpen!

Bas Hissel

“Ik was toe aan praktisch werk. Teia bood me die kans”

Lees meer

Chava Joosten

"Ik wilde een baan met wat meer ecologische inhoud"

Lees meer

Fionne Kiggen

“Ik heb geleerd uit mijn comfortzone te stappen”

Lees meer

Willem Bosma

“Ik sloot constant risico’s uit. Heel gaaf om te doen”

Lees meer

Bart Steen

"Ik vind dit zinvol werk"

Lees meer

Detachering

Via Teia kun je gedetacheerd aan de slag. Je bent dan in dienst bij Teia en wordt geplaatst bij de organisatie waar het werk moet worden gedaan. Teia werkt nauw samen met recruitmentbureau Aeres Agree. Zij verzorgen de juridische en administratieve kant van jouw contract. Heb je interesse? We horen het graag.

Ik heb interesse