Vacatures

Ons vacatureoverzicht is altijd up-to-date. We helpen je om jouw nieuwe, leuke en uitdagende baan te vinden. Bijvoorbeeld op het gebied van monitoring, inventarisatie, rapportage of beheer en onderhoud. Je kunt je sollicitatie direct sturen aan het bedrijf dat de vacature geplaatst heeft. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, dan krijg je de nieuwste vacatures vanzelf toegestuurd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibele schil

Als flexmedewerker help je bedrijven en organisaties op momenten dat ze extra handen nodig hebben. Zo kom je op veel verschillende plekken. Je wordt onderdeel van ons team en wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt. Een aantal keer per jaar komen we samen om ervaringen te delen en verdiepen we ons in een onderwerp. Ben jij flexibel beschikbaar en wil jij ons flexteam versterken? Meld je nu aan.

Aanmelden
Het team

Bekijk hier ons team!

Zoek je ander groen werk?

Ben je op zoek naar werk, maar staat er nu even niks voor je tussen? Ook dan helpen we je graag verder. Onze partner Aeres Agree is dé partij voor werving en selectie. Laat je gegevens achter , dan zoeken zij mee naar een passende baan.

Laat Aeres Agree je helpen!

Verena Stuit:

"Via Teia vond ik de baan die bij mij past: ik krijg alle ruimte voor mijn creativiteit."

Bekijk alle mogelijkheden voor jou

Jan van Leeuwen:

"Fantastisch, dat ik in mijn nieuwe baan mijn werk en hobby kan combineren: inventariseren van planten en dieren."

Bekijk alle mogelijkheden voor jou

Detachering

Via Teia kun je gedetacheerd aan de slag. Je bent dan in dienst bij Teia en wordt geplaatst bij de organisatie waar het werk moet worden gedaan. Teia werkt nauw samen met recruitmentbureau Aeres Agree. Zij verzorgen de juridische en administratieve kant van jouw contract. Heb je interesse? We horen het graag.

Ik heb interesse