Projectleider

Projectleider

Zuid-Hollands Landschap

Datum plaatsing: 18 oktober 2019

32-40 uur per week Delft

Uiterste reactiedatum: 27 november 2019

Omschrijving

Ben jij een projectleider en heb je ruime ervaring met het trekken van projecten in het veld, van natuur tot opstallen, van planvorming tot uitvoering? Kun je creatief en zakelijk denken, projectconcepten vertalen in concrete plannen, deze realiseren en daarbij indien nodig partijen met verschillende belangen verenigen? Kun je in samenspraak met onze boswachters en regiobeheerders zorgen voor ingrepen in bestaande natuur en inrichting van nieuwe natuur, die daarna ook nog goed en efficiënt te beheren zijn? En heb je ook nog hart voor de natuur? Dan is Zuid Hollands Landschap op zoek naar jou.

Over Zuid Hollands Landschap

Duinen, bossen, boerderijen, boomgaarden, weilanden, waterjungles, molens en monumenten. Sinds 1934 zorgen wij voor de groene schatten in de drukste provincie van ons land. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Zuid-Holland van een afwisselend landschap kan genieten. Stap voor stap werken we aan meer natuur. Dat is hard nodig, want in Zuid-Holland is slechts 6% beschermde natuur. Met de steun van 50.000 beschermers en hun
gezinnen, de hulp van bedrijven en sponsoren werken we er hard aan om het groen tussen het grijs te laten groeien van 6 naar 10%. Daarbij geholpen door vrijwilligers die onmisbaar zijn bij het beheer van het landschap en in onze bezoekerscentra. Onder de vlag van de Groene Motor ondersteunen we alle groene vrijwilligers in onze prachtige provincie. Samen maken we Zuid-Holland nog mooier en beheren we ca. 4.700 ha natuur. Het Zuid-Hollands Landschap is gevestigd in Delft en heeft 50 medewerkers.

Over de organisatie:

De organisatie bestaat uit de afdelingen T&O (Terreinen en Opstallen), Vrijwilligers/De Groene Motor, Financiën & Bedrijfsvoering en MCF (Marketing, Communicatie en Fondsenwerving). Jij bent onderdeel van de staf van de afdeling T&O. De staf werkt vanuit Delft of een van de
regiokantoren in Gouderak, Hoek van Holland of Oostvoorne.

Over de functie:

We zijn op zoek naar een ervaren projectleider. In 2019, 2020 en 2021 ligt de focus op projecten op het gebied van natuurontwikkeling en opstallen in alle drie onze deelregio’s, van planvorming t/m oplevering, van aanbesteding aan aannemers tot het begeleiden van de uitvoering. De projecten zijn divers en uitdagend, klein en groot en doen een beroep op al je vaardigheden. Ze vereisen afstemming en samenwerking, zowel intern als extern en soms ook draagvlakverwerving.

Wat vragen wij:

 Je bent een projectleider met ruime ervaring (minimaal 4-6 jaar) in het realiseren van projecten o.a. met RAW-bestekken, het (laten) opstellen van definitieve en uitvoeringsontwerpen, aanbestedingen, aansturen van aannemers en directievoering, vergunningstrajecten en omgevingsmanagement. Je stuurt op tijd, kosten en kwaliteit.
 Je kunt creatief en zakelijk denken, projectconcepten vertalen in concrete plannen en deze realiseren. Je begrijpt dat een natuurgebied na aanleg goed en efficiënt beheerd moet kunnen worden en neemt dit voortdurend mee in je afwegingen.
 Je hebt een HBO- werk en denkniveau bijv. door een opleiding Bos- en Natuurbeheer, land- en watermanagement en/of cultuurtechniek of vergelijkbaar.
 Je bent betrokken, daadkrachtig, enthousiast, een teamspeler, die goed kan
 samenwerken en helder communiceert.
 Je bent flexibel inzetbaar en ook bereid om incidenteel in de avonden en/of weekenden te werken.
 Je bent je bewust van wie we zijn, waarvoor we staan en hoe we dat samen met anderen kunnen doen, zowel intern als extern.

Wat bieden wij:

 Een aanstelling voor minimaal 1,5 jaar voor 37 uur/week met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en gelijkblijvende economische
omstandigheden.
 Afwisselende werkplekken in onze regiokantoren of het hoofdkantoor
 De functie is ingeschaald in schaal 7 conform de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen.

Interesse?

Jouw sollicitatie kun je uiterlijk 21 november 2019 in pdf sturen aan Het Zuid-Hollands Landschap t.a.v. Nelleke van Bergen, stafmedewerker HRM, n.vanbergen@zhl.nl. Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan regiohoofd Jasper Ohm tel.: 06 20957782 of projectleider Maarten Breedveld 06 1312 8398.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature in jouw netwerk