Projectleider Bos, Natuur & Landschap – Noord en Midden Limburg

Projectleider Bos, Natuur & Landschap – Noord en Midden Limburg

Bosgroep Zuid-Nederland

Datum plaatsing: 13 maart 2019

32-40 uur per week Heeze

Uiterste reactiedatum: 25 maart 2019

Omschrijving

Bosgroep Zuid Nederland is een coöperatie zonder winstoogmerk van en voor 426 eigenaren van bos en natuurterreinen in de Provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. De leden zijn particulieren, gemeenten, stichtingen en natuurbeschermingsorganisaties. Bosgroep Zuid Nederland ondersteunt haar leden bij duurzaam beheer en inrichting van bossen en natuurterreinen. De organisatie kent 5 regionale teams, een expertteam en een bedrijfsbureau met in totaal 40 collega’s. De werkhouding is zakelijk, flexibel en resultaatgericht met hart voor bos en natuur.

Projectleider Bos, Natuur & Landschap (0,8-1 fte) Noord- en Midden Limburg

De projectleider organiseert en coördineert ( grotere ) projecten en dagelijks beheer van bos , natuur en landschap op regionaal en eventueel bovenregionaal niveau ,inclusief financiën, begroting en planning in de regio Noord- en Midden Limburg. Het betreft o.a. projecten binnen programma’s en beheerovereenkomsten. Als projectleider werk je oplossingsgericht en zorg je in teamverband voor de organisatie van integrale projecten. Binnen deze projecten wordt gestuurd op het afstemmen van belangen in het maatschappelijk krachtenveld, het realiseren van natuur – en wateropgaven en de doelen / belangen van haar leden.

Profiel projectleider

  • Afgeronde WO/HBO opleiding en aantoonbare affiniteit met bos, natuur, gebiedsontwikkeling of omgevingsmanagement;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring;
  • Liefst ervaring met visievorming, opstellen van (gemeentelijke) beleidstukken en (bege-)leiden van gebiedsgerichte processen;
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en analytische capaciteiten;
  • Resultaatgerichte (ook financieel) organisator, zowel extern als intern;
  • Initiatiefrijk, teamspeler, mensgericht, verantwoordelijk en zelfstandig;
  • Een kandidaat afkomstig uit of woonachtig in de regio heeft de voorkeur.

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring (Max. € 4.460,- per maand bruto excl. 8.25% vakantietoeslag o.b.v. 38 uur per week). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij voldoende werk en goed functioneren is een vast dienstverband na 2 jaar mogelijk. Standplaats voor deze functie is ons kantoor ‘t Huisven in Heeze.

Informatie

Meer informatie over deze functie is te krijgen via www.bosgroepen.nl. Contactpersoon voor deze functie is Johan Arts (040-3034960). Je sollicitatie dient uiterlijk maandag 25 maart 2019 binnen te zijn.

Je kunt je reactie, inclusief CV, per email sturen naar werken@bosgroepzuid.nl, t.a.v. J. Arts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature in jouw netwerk