Projectleider Ecologie

Projectleider Ecologie

Regelink Ecologie & Landschap

Datum plaatsing: 21 maart 2019

32-40 uur per week Limburg

Uiterste reactiedatum: 18 april 2019

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als ecoloog ga je aan de slag met projecten van offerte tot oplevering. Je voert het contact met de opdrachtgever, stelt offertes op, voert inventarisaties en onderzoeken uit en schrijft de rapportage.

Je werkplekken zijn divers. Je kantoor is thuis, maar je werkgebied kan zowel in de stad, als in het landelijk gebied of de natuur zijn. Het ene moment voer je een vleermuisinventarisatie uit in de stad, het volgende moment inventariseer je zeldzame vaatplanten in een natuurgebied of adviseer je een bouwbedrijf over te nemen mitigerende maatregelen.

Ondanks dat Regelink Ecologie & Landschap werkt met een landelijk team werk je veel samen met je collega’s. Je krijgt van hen de middelen om in nauw contact te blijven met iedereen. Je helpt je collega’s met bijvoorbeeld het toetsen van rapporten, meedenken in vragen en natuurlijk werken we veel samen in de onderzoeken die we doen.

Wat jij meebrengt:

 • Je voert graag veldwerk uit en hebt ervaring met het inventariseren van een aantal soortgroepen;
 • Je hebt ervaring met het inventariseren van vleermuizen in stedelijk gebied;
 • Je brengt een brede kennis van de Wet natuurbescherming mee, over zowel soort- als gebiedsbescherming;
 • Je werkt je eigen resultaten graag uit in een goede rapportage;
 • Je vindt het fijn direct contact te hebben met opdrachtgevers;
 • bent woonachtig in Limburg, het meester zijn van de Limburgse taal is een pré;
 • hebt drie jaar relevante werkervaring als ecoloog;
 • bent resultaatgericht, zelfstandig maar ook een teamspeler;

Wat Regelink Ecologie & Landschap biedt:

 • een jaarcontract (met de intentie tot verlenging en omzetting in een vast contract);
 • werk voor minimaal 32 uur per week;
 • een passend salaris;
 • goede arbeidsvoorwaarden;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (onder andere via cursussen en bijeenkomsten) en eigen initiatieven;

Solliciteren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan een mail met je CV en motivatiebrief naar Chris Driessen, of neem contact met op  06-14227163 of chris.driessen@regelink.net.

Werken bij Regelink Ecologie & Landschap

Bij Regelink Ecologie & Landschap werken momenteel 15 ecologen die zowel projectleider als aanspreekpunt voor opdrachtgevers zijn. De projectleiders werken vanuit een kantoor aan huis, daardoor hebben we een landelijk opererend adviesbureau. Via hun digitale werkomgeving blijven we in nauw contact met elkaar. Om elkaar veelvuldig te zien hebben ze regelmatig team-overleggen, samenwerkdagen en ook één keer per jaar een team-driedaagse waar met elkaar gewerkt wordt aan allerlei bedrijfsprocessen maar ook vooral veel plezier hebben met elkaar.

Werken bij Regelink Ecologie en Landschap is ook bij willen dragen aan een ecologisch waardevoller Nederland. Samen met hun  opdrachtgevers werken ze in hun opdrachten naar maximale winst voor de natuur. Regelink Ecologie & Landschap innoveert veel en werkt aan toonaangevende ecologische projecten. Het team wil het meest toonaangevende ecologische adviesbureau van Nederland zijn.

Deel deze vacature in jouw netwerk