Projectleider Natuurbeheer

Projectleider Natuurbeheer

Waternet

Datum plaatsing: 27 november 2019

32-40 uur per week Vogelenzang

Uiterste reactiedatum: 9 december 2019

Omschrijving

Je werk

In de Amsterdamse Waterleidingduinen, veruit je belangrijkste werkgebied, wordt door Waternet een groot deel van het drinkwater voor de Amsterdammers gezuiverd. Dit prachtige natuurgebied is onderdeel van Natura 2000 en een zeldzame plek van rust en ruimte voor de bezoekers. Het gebied ontvangt jaarlijks ongeveer 1 miljoen bezoekers. Water, natuur en recreatie zijn hier dus nauw aan elkaar verbonden. Naast de waterleidingduinen werk je ook in onze brongebieden de Loenderveense plas en Bethunepolder.

Als projectleider Bron- en Natuurbeheer zorg je voor voorbereiding, realisatie en rapportage van natuur- en recreatieprojecten en werk je nauw samen met de omgeving. Ook houd je een oogje in het zeil op de werkzaamheden. Je stuurt het projectteam aan en zorgt dat ze binnen de tijd, het budget en met kwaliteit werken. Verder onderhoud je contacten met uitvoerders, gemeenten en andere organisaties zoals belangengroepen.

Wat breng je mee?

Minimaal een Hbo-opleiding in de richting van Bos- en Natuurbeheer. Daarnaast weet jij hoe je natuurprojecten moet aansturen, daar heb je namelijk al ongeveer 5 jaar ervaring mee, net als met het aanvragen van subsidies en vergunningen en met ArcGIS
Met die ervaring komt natuurlijk kennis van wet- en regelgeving over natuurbescherming en flora en fauna.
Als persoon kan je goed uit je woorden komen, ook op schrift. Je werkt makkelijk samen in een team en hebt ervaring als projectleider. Jij bent je bewust van je omgeving en weet de juiste toon op het juiste moment aan te slaan.

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden je een vast contract. Als je bij Waternet werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. De Sectorale Arbeidsvoorwaardenregelingen Waterschap personeel (SAW) biedt je een mooi pakket, waarbij je zelf je eigen keuzes kunt maken. In ruil voor je inzet en betrokkenheid krijg je van ons:

  • Een salaris van minimaal 2.817,- euro en maximaal 3.839,- euro (salarisschaal 9) bruto per maand op basis van 36 uur per week;
  • 20 vakantiedagen
  • Tijd voor tijd – voor ieder extra gewerkt uur krijg je een vrij uur terug;
  • Een keuzebudget van 20% van je salaris extra.  Hiermee kun je extra vakantiedagen kopen, een opleiding doen of je kan het laten uitbetalen;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget
  • Een goed pensioenfonds van het ABP.


Werken bij Waternet

Bij Waternet werk je met een uniek product: water. Schoon water is belangrijk voor iedereen. Samen met 2000 collega’s zorgen we voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten. Waternet werkt aan unieke innovatieve projecten op het gebied van digitalisering, data en waterbeheer. Aandacht voor duurzaamheid vinden wij van groot belang. In 2020 is onze organisatie 100% klimaatneutraal.
Onze medewerkers zijn echte vakmensen: buiten en op het hoofdkantoor. Van monteur tot juridisch adviseur, van dijkinspecteur tot dataspecialist. Al deze betrokken medewerkers maken Waternet samen tot werkgever waar je jezelf kan zijn. Wij stimuleren je om elke dag een stukje beter te worden. Je vindt dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen bij onze eigen Waternet Academie. Verder bieden we een prachtige werkplek midden in een natuurgebied. Mocht je je op het hoofdkantoor bevinden dan zijn hier stoelmassages en een gezonde en lekkere lunch in ons restaurant. Ook kun je sporten in onze fitnessruimte.

Nieuwsgierig?

Contactpersoon Heb je vragen over deze vacature of over werken bij Waternet? Neem dan contact op met Sjors Heinen van Recruitment, via sjors.heinen@waternet.nl of 06 – 20872836.

 

Deel deze vacature in jouw netwerk