KP Adviseurs en Teia slaan de handen ineen

KP Adviseurs en Teia slaan de handen ineen

Datum plaatsing: 01 oktober 2020

Teia heeft er een nieuwe opdrachtgever bij: KP Adviseurs uit Jaarsveld. We slaan de handen ineen voor negen projecten: één in Rotterdam en de andere acht in Leiderdorp. 

KP Adviseurs is een bureau dat gespecialiseerd is in sloop, asbest, bodem, ecologie, arbo & veiligheid en duurzaamheid in woon- en industriële omgevingen. Zij willen hun opdrachtgevers ontzorgen met praktisch uitvoerbare oplossingen voor milieuvraagstukken.

Ondersteunen, óók met rapportages

KP Adviseurs verzorgt het ontheffingstraject voor deze negen projecten en heeft de eindregie. Wij gaan hen ondersteunen. Het unieke aan deze opdracht is dat we niet alleen het ecologische veldwerk en de begeleiding daarvan voor onze rekening nemen, maar dat we ook de rapportages schrijven voor bijvoorbeeld de ontheffingsaanvraag. We leveren dus niet alleen de feitelijke data aan, maar leveren ook de conclusies die daaruit voortkomen.

Meer weten?

We hebben veel zin om aan de slag te gaan en bedanken KP Adviseurs voor het vertrouwen in ons! Wil je graag in contact komen met KP Adviseurs omdat je een advies nodig hebt over complexe milieuvraagstukken? Kijk dan op hun website.

Deel dit nieuwsbericht