Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-34041356

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-11237332

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-17245174

Schakel ons in

Op zoek
naar ‘n
baan?

Ben je (pas-afgestudeerd) ecoloog of bioloog, heb je toegepaste biologie gestudeerd, bos- en natuurbeheer of een aanverwante studie? En wil je graag veel werkervaring opdoen? Dan ben je bij Teia op de juiste plek!

Als flexmedewerker zet je je in om bedrijven en organisaties te ondersteunen op momenten dat ze extra handen nodig hebben. Je voert voor onze opdrachtgevers veel ecologisch veldwerk uit. We zorgen er voor dat je goed voorbereid aan de slag gaat.

“Ik vind het heerlijk om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, op nieuwe plekken te werken en nieuwe mensen te ontmoeten. Bij Teia kan dat door de grote variatie aan projecten.”

Willem Bosma

Wij
bieden
jou.

Blijven leren vinden wij belangrijk. We komen daarom regelmatig samen, delen ervaringen en verdiepen ons in een bepaald onderwerp. Als nieuw lid van het flexteam krijg je bij de start ook een opleiding op maat.

Je krijgt bij Teia veel vrijheid. Je werkt zelfstandig en je kunt zelf je werk indelen. Maar je staat er nooit alleen voor. We bieden een vertrouwde omgeving met fijne collega’s bij wie je altijd terecht kunt.

 

Aanmelden voor de flexibele schil

  • Houd Ctrl toets ingedrukt om meerdere te kunnen selecteren
  • Houd Ctrl toets ingedrukt om meerdere te kunnen selecteren
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Mogen we je CV opnemen in de database van onze partner Aeres Agree? Wanneer zij een geschikte functie voor jou zien kunnen ze dan contact met je opnemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.