Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-34041356

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-11237332

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-17245174

Schakel ons in

Alles
over
Teia.

Teia is ontstaan vanuit een behoefte. Wij merkten dat ecologische adviesbureaus moeite hadden om werkpieken op te vangen. Het bleek lastig om snel extra menskracht te mobiliseren. Teia zorgt ervoor dat die capaciteit wel beschikbaar is, ook als de nood hoog is.

Ook zagen wij dat (pas-afgestudeerde) ecologen en biologen moeite hadden een baan te vinden. Wij willen voor hen de springplank van hun carrière zijn. Door ze op te leiden en ze veel ervaring te laten opdoen in verschillende onderzoeken en bij tal van opdrachtgevers. Zo kunnen ze veel vlieguren maken.

Onze jonge talenten vangen dus de werkpieken op van ecologische adviesbureaus. Hiermee snijdt het mes aan beide kanten. Fantastisch toch?

 

Flexibiliteit en kwaliteit zijn voor ons leidend. Ons team is maximaal flexibel als het gaat om het type werk, het aantal uren en de startdatum. Tegelijkertijd gaan we voor kwaliteit. We zijn nauwkeurig bij het selecteren van de juiste medewerkers en besteden veel aandacht aan scholing en intervisie.

Flexmedewerker worden? Meld je aan!

 

We werken nauw samen met Aeres Agree die veel expertise heeft op het gebied van recruitment en personeel in de groene sector. Mede dankzij hun kennis en ervaring kunnen we snel deskundige personeel op de juiste plek aan het werk zetten.

Wist je dat Teia ‘web’ betekent in het Portugees? Dat is wat we zijn: het web dat mensen verbindt. Mensen die werken voor natuur, ecologie en landschap. Wij zorgen voor de juiste match tussen onze opdrachtgever en onze flexibele schil.

Ons team

Charlotte Kraft

Projectleider
Regio noord

0617245174
charlotte.kraft@teia.nl

Tim Vrijenhoek

Projectleider
Regio mid-west

06-34200372
tim.vrijenhoek@teia.nl

Addy Goudswaard

Assistent projectleider
Regio midden-zuid

0613636209
addy.goudswaard@teia.nl

Harmen Verboom

Projectleider
Regio noord Regio oost Regio zuid

06 - 112 37 332
harmen.verboom@teia.nl

Jeroen Gruijters

Projectleider
Regio mid-west

06 - 340 41 356
jeroen.gruijters@teia.nl

Daisy Buursen

Administratief medewerkster


administratie@teia.nl