Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Harmen en Jeroen blikken terug op het afgelopen half jaar

“Veel van onze taken waren nieuw, we waren onze opleiding nog aan het afronden én we hadden ineens te maken met corona. Het was dus een flinke vuurdoop”

01 oktober 2020

Harmen en Jeroen blikken terug op het afgelopen half jaar

Als kersverse projectleiders gingen Harmen Verboom en Jeroen Gruijters een half jaar geleden aan de slag. Teia en zij hebben in die tijd niet stilgezeten. Een terugblik.

“Door corona moesten we onze interne cursussen ineens digitaliseren. Verder hebben we nieuwe medewerkers geworven, nieuwe projecten binnengehaald én intern zaken efficiënter ingericht. Zo zijn bepaalde personeelsdocumenten geautomatiseerd. Ook hebben we als proef bij bepaalde projecten direct richting onze klanten doorgezet wat er was waargenomen. Deze dienst kan ook aantrekkelijk zijn voor andere opdrachtgevers,” sommen de heren op. Op dit moment zijn ze bezig met een duurzaam wagenpark én het vernieuwen van de website. Kortom, er zit nog van alles in de pijplijn.

Hectisch, maar tevreden

Het was al met al best een hectisch eerste half jaar. “Veel van onze taken waren nieuw, we waren onze opleiding nog aan het afronden én we hadden ineens te maken met corona. Het was dus een flinke vuurdoop”, lacht Harmen. “Gelukkig hadden we veel steun van Arthur, die al vanaf het begin projectleider bij Teia is,” vult Jeroen aan. Toch kijken de heren tevreden terug op het afgelopen half jaar. “Het is tof om niet alleen met de uitvoering van een project bezig te zijn, maar ook verantwoordelijk te zijn voor de planning en het contact met de klant,” aldus Jeroen Gruijters. Ook Harmen is tevreden. “Projectleider zijn, voelt goed. Ik heb veel geleerd en sta inmiddels steviger in mijn schoenen.”