Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Terugblikken & vooruitkijken: een bizar maar mooi jaar

15 december 2020

Terugblikken & vooruitkijken: een bizar maar mooi jaar

Teia kijkt terug op een hectisch, veelbewogen en toch ook mooi jaar! Door corona is er veel van iedereen gevraagd: opleidingstrajecten die op stel en sprong gedigitaliseerd moesten worden, medewerkers die elkaar opvingen als er iemand in quarantaine moest en ga zo maar door. Toch is er bergen werk verzet: in het voorjaar hebben 25 Teianen maar liefst 300 locaties onderzocht voor in totaal 14 projecten! We zijn heel dankbaar voor ieders flexibiliteit en inzet: van onze Teianen én van onze opdrachtgevers.

Ondanks corona, is het jaar 2020 vooral een jaar van groei. Zowel in het voor- als najaar hebben onze Teianen hun opleidingstrajecten met succes afgerond. We hebben onze diensten uitgebreid, forum Teia opgericht én een nieuwe website gelanceerd. Ook hebben we een aantal nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Geweldig! Verder heeft projectleider Arthur Kalkhoven versterking gekregen van twee bevlogen projectleiders: Jeroen Gruijters en Harmen Verboom die zich met veel ambitie hebben gestort op het automatiseren van processen en de acquisitie.

Toekomstplannen

Onze ambitie is om het hele jaar ecologische adviesbureaus te kunnen ondersteunen en zo (net-afgestudeerde) ecologen en biologen aan werk te helpen. Niet alleen met soorteninventarisaties, maar ook met quickscans, ecologische begeleiding en bijvoorbeeld het schrijven van ontheffingsrapporten. We willen veel nieuwe medewerkers aannemen, ons opleidingstraject verder ontwikkelen en onze specialismen verder uitbreiden. Als ecologen zijn we namelijk nooit uitgeleerd en Teia wil zich als organisatie ontwikkelen.

Teia is in beweging 

Teia groeit. Van een klein veldwerkbureau dat met name in het hoogseizoen de pieken van ecologische adviesbureaus opving, naar een organisatie van serieuze omvang die het jaarrond werk kan verzetten. Maar onze vertrouwde aanpak blijft! We blijven de club die werkpieken opvangt, die (pas-afgestudeerde) ecologen en biologen helpt aan een vliegende start van hun carrière én de club die flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.