Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Nóg meer versterking voor de projectleiders!

28 juni 2021

Nóg meer versterking voor de projectleiders!

In het voorjaar kreeg Teia twee assistent-projectleiders erbij: Addy Goudswaard en Tim Vrijenhoek. Maar het gaat zo hard bij Teia, dat Addy en Tim er alweer een nieuwe collega bij hebben: Charlotte Kraft is inmiddels nummer drie! Fijn voor de opdrachtgevers, én fijn voor de werknemers!

‘Je wilt geen enkele waarneming missen’

Nu – de drukste tijd van het jaar – is Charlotte op de raarste tijden bereikbaar voor hulp: ‘Om de vleermuizen en gierzwaluwen te inventariseren werken we natuurlijk veel ’s nachts. Ik doe dan zelf ook veldwerk, maar ben tegelijk permanent bereikbaar voor collega’s:  als ze een vraag appen, kan ik ze direct verder helpen! Ze appen vooral; bellen gebeurt eigenlijk niet: dat verstoort de waarnemingen.’

De afgelopen tijd is ze flink bezig geweest met de organisatie van het veldwerk: ‘De projecten opdelen en toewijzen aan de personen, de urenpakketten voorbereiden, handleidingen en instructies schrijven, cursussen geven: als je het goed organiseert, weet je goed wat er zou moeten gebeuren. Heel belangrijk voor het vlot verloop van het veldwerk, waar altijd wel wat onverwachts is!’

Charlotte heeft veel ervaring met Arc-GIS, het programma waarmee de waarnemingen in het veld worden verwerkt voor de opdrachtgever. Ze vertelt: ‘In het veld vind ik het een fijn programma: je voert je waarnemingen in op je telefoon, het werkt top! Maar als assistent-projectleider doe ik ook de controles van alle waarnemingen van Teia.  Je hebt daarmee voor de opdrachtgever de verantwoordelijkheid dat je alle data correct verwerkt. Daar moet je wel nauwkeurig voor zijn. En het leukste is: je weet dat er met deze waarnemingen iets gedaan wordt. Dus je wilt  er geen enkele missen!’

Charlotte Kraft is vooral werkzaam in regio Noord. Contact opnemen met haar of met een van de andere (assistent) projectleiders? Kijk op: Contact