Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Ecologisch adviesbureau

“Het fijne van Teia is dat alles bespreekbaar is. Zo is het vleermuizenprotocol voor meerdere interpretaties vatbaar. Teia past hun aanpak dan aan naar onze werkwijze. Heel prettig.”

Projectleider Ecologie bij een ingenieursbureau

 

Hoe kwamen jullie bij Teia terecht?

Nou, heel eenvoudig via internet eigenlijk! Steeds meer woningbouwverenigingen willen verduurzamen en beseffen dat ze hier onderzoek voor moeten doen. En dan komen ze bij ons terecht. Maar de vraag nam zo erg toe, dat we externe hulp nodig hadden. En daar zijn we toen online naar op zoek gegaan.

 

Waarom sprong Teia er voor jullie uit?

Het gesprek voelde goed. Hun manier van werken sprak ons aan en ze dachten goed met ons mee. Ze toonden flexibiliteit en konden makkelijk hun werkwijze aanpassen aan die van ons. Verder hebben ze een grote flexibele schil waar we op terug konden vallen, we konden dus veel werk bij ze neerleggen. En ook dat was erg prettig.

 

Wat doet Teia voor jullie?

Teia assisteert bij onderzoeken naar vleermuizen en gierzwaluwen. Het gaat dan om woningbouwprojecten. Soms gaat het om sloop, maar meestal betreft het renovatie. Tijdens het vleermuizenonderzoek gingen ze meerdere malen per week voor ons op pad.

 

Omwille van de privacy is deze testimonial geanonimiseerd.