Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Voor zulke projecten hebben wij niet genoeg veldwerkers in huis

“Wij hebben in 2019 met Teia samengewerkt in een omvangrijk project. In 120 deelgebieden, verspreid over heel Friesland, moesten vleermuizen en gierzwaluwen geïnventariseerd worden voor woningbouwcorporatie Accolade. Daarvoor hebben wij zelf niet genoeg veldwerkers in huis."

27 februari 2020

Voor zulke projecten hebben wij niet genoeg veldwerkers in huis

Roel Strijkstra van Altenburg & Wymenga:
“Wij hebben in 2019 met Teia samengewerkt in een omvangrijk project. In 120 deelgebieden, verspreid over heel Friesland, moesten vleermuizen en gierzwaluwen geïnventariseerd worden voor woningbouwcorporatie Accolade. Daarvoor hebben wij zelf niet genoeg veldwerkers in huis.”

Mensen van Teia hebben het leeuwendeel van het veldwerk uitgevoerd. Onze samenwerking is in 2018 gestart en wij ervaren die als heel plezierig. We willen deze heel graag in de komende jaren voortzetten!”