Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Araceli over haar nieuwe baan bij KP Adviseurs

"Teia heeft als springplank gediend, in mijn weg om projectleider ecologie te worden."

11 oktober 2022

Araceli over haar nieuwe baan bij KP Adviseurs

Dit keer is de beurt aan Araceli om te vertellen over haar nieuwe functie waar ze begin deze maand mee is gestart. Samen met Frank vult ze de afdeling ecologie van KP Adviseurs aan, welke snel groeiende is! Nadat ze twee seizoenen voor Teia heeft gewerkt, waar ze ook verschillende projecten voor KP Adviseurs heeft opgepakt, begint ze aan haar nieuwe avontuur.

 

Veldwerk bij Teia

Het plan was om volgend veldwerkseizoen gewoon weer voor Teia te werken. Het werk beviel mij hartstikke goed, ik had het echt gemist om in de natuur te werken. Het werk is afwisselend en erg leerzaam.

Ook de cursussen zijn leerzaam en kwamen goed van pas, vooral die over de Wet natuurbescherming en soortenherkenning.

Bij Teia kan je zelf je dagen inplannen. Die flexibiliteit sprak mij erg aan. De onderlinge sfeer is goed en ik voelde de verbinding met de rest van mijn collega’s. Het gaf me een goed gevoel om voor zo’n leuk bedrijf te werken. Ik zou het ook iedereen aanraden om bij Teia aan de slag te gaan! Kortom, ik heb echt genoten van mijn tijd bij Teia.

Ik was nog niet bezig met solliciteren maar deze functie kwam op mijn pad terecht. Ik werd benaderd via LinkedIn en na een kennismaking was ik overstag. Het ging allemaal erg snel: 29 september liep ik nog mijn laatste ronde voor Teia en 3 oktober begon ik al bij KP Adviseurs.

Mijn tijd bij Teia heeft gediend als opstapje, om mij te helpen met mijn carrièreswitch als ecoloog. Ik kende KP Adviseurs niet voordat ik bij Teia begon. Maar door bij Teia te werken ben ik met KP Adviseurs in contact gekomen.

 

Projectleider Ecologie

Ik ga aan de slag op de afdeling ecologie als projectleider. Dat houdt in dat ik projecten wetenschappelijk onderbouw, ik zal adviseren en projecten uitvoeren. Ook hoort hier het schrijven van rapporten bij, het opvolgen van offertes, data verwerking en het uitvoeren van onderzoeken. Als het nodig is ben ik ook in het veld te vinden, om een beter beeld van een project te krijgen.

Ik ben heel erg blij met deze kans bij KP Adviseurs en vind de functie ook erg leuk en uitdagend.

Dit is een grote stap in mijn carrière als ecoloog.

Ik wil graag nog meer leren over de natuurbescherming, want het mooiste aan dit werk vind ik toch dat je met je betrokkenheid bij projecten je impact kan achterlaten op de natuur. Met de beslissingen die je neemt draag je verantwoordelijkheid voor de soortenbescherming in Nederland. Dat spreekt me het meeste aan.