Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Een duurzaam wagenpark

11 maart 2021

Een duurzaam wagenpark

Als projectbureau wil Teia zo duurzaam mogelijk werken, maar als projectbureau zijn we ook veel onderweg! Onze opdrachtgevers zitten namelijk door heel Nederland. Daarom hebben we gekozen voor elektrische mobiliteit. Zo verkleinen we onze voetafdruk, terwijl we er toch voor al onze klanten en medewerkers kunnen zijn. Daarom hebben we nu nieuwe drie nieuwe elektrische wagens.

Terschelling, Winterswijk, Leiderdorp of Waspik. Midden in de nacht of vlak na zonsopkomst. De projectleiders van Teia rijden op de vreemdste tijden naar alle uithoeken van Nederland om hun veldmedewerkers te ondersteunen en er te zijn voor onze opdrachtgevers. E n vaak gaat het om meerdere locaties per dag. Even met het openbaar vervoer gaan, zit er dus niet in. Maar per jaar gaat het met gemak om 30.000 kilometer per auto.

Nul procent uitstoot: een prettige gedachte

Dankzij de drie nieuwe auto’s, kan Teia deze kilometers maken met nul procent uitstoot. En dat is een prettige gedachte! En met een actieradius van 300 kilometer op een volle accu, die bovendien binnen een half uur is opgeladen, kunnen de projectleiders gegarandeerd net zoveel projecten langsgaan als voorheen met benzineauto’s.

De elektrische wagens van Teia rijden sinds een paar weken rond. Heb jij er ééntje gespot? Maak dan gauw een foto en mail dit naar info@teia.nl samen met je naam, contactgegevens en adres. Degene die als eerste een foto instuurt, krijgt een Teia-dopper cadeau!