Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Een nog betere dienstverlening

11 maart 2021

Een nog betere dienstverlening

Teia gaat voor kwaliteit en daarom hebben we het opleidingstraject voor onze medewerkers verbeterd. Niet alleen zijn bepaalde cursussen uitgebreid, Teia heeft ook de handen ineen geslagen met externe experts als de Zoogdiervereniging, EcoAssist en Naturio. Het resultaat? Medewerkers die jou nog beter kunnen helpen bij je project.

De Wet natuurbescherming, amfibieën, vissen, huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen: tijdens het opleidingstraject passeren al deze onderwerpen de revue. Veel cursussen zijn inhoudelijker en omvangrijker geworden, bijvoorbeeld de cursus over de Wet Natuurbescherming en de vleermuizen.

Meer aandacht voor quickscans en ecologische begeleiding

Bij de Wet Natuurbescherming is er onder andere meer aandacht gekomen voor kennis over deze wet in relatie tot de quickscan en ecologische begeleiding. Dit zijn twee nieuwe diensten die Teia sinds kort aanbiedt en dankzij deze cursus hebben de veldmedewerkers de kennis in huis om je project in goede banen te leiden.

Ook bij de cursus over huismussen en gierzwaluwen staan we meer stil bij de quickscans en ecologische begeleiding. Hierdoor kunnen we beter met de opdrachtgever meedenken. Bij de cursus over vleermuizen staat onder andere de interpretatie van het gedrag van vleermuizen centraal, zodat onze veldmedewerkers nog beter tot een juiste beoordeling komen in het veld! Dat komt de staat van instandhouding natuurlijk ten goede!