Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Projectleiders krijgen versterking

11 maart 2021

Projectleiders krijgen versterking

Teia groeit hard. Om opdrachtgevers én werknemers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben de drie projectleiders Harmen Verboom, Jeroen Gruijters en Arthur van Kalkhoven versterking gezocht én gevonden. Vanaf april starten Addy Goudswaard (rechts op de foto) en Tim Vrijenhoek (links)  als assistent-projectleider.

Tim, die al sinds de start van Teia bij veel projecten betrokken is geweest, heeft inmiddels aardig wat ervaring met grote en kleine projecten. “Als assistent-projectleider kan ik dit delen met anderen en daar kijk ik erg naar uit.” Addy zit wat korter bij Teia, maar pakt graag nieuwe dingen op en heeft een goed luisterend oor. “Ik kan nu nog meer meedenken over oplossingen en verbeteringen. Super.”

Extra ogen, oren en handen

Wat gaan ze als assistent-projectleider doen? “Nou, wij worden onder andere de extra ogen en oren en handen van de projectleiders, zodat die ook eens kunnen slapen,” grapt Addy. Toch zit er een kern van waarheid in. “Tijdens het veldwerkseizoen werken we ook veel ’s nachts. Heeft iemand een probleem met de bat-detector, dan stonden de projectleiders altijd stand-by. Je kunt je voorstellen dat dit behoorlijk intensief is. Die taak kunnen we nu over meer schouders verdelen.”

Addy en Tim gaan ook aan de slag met de administratie en het wegwijs maken van nieuwe medewerkers. “Teia heeft geen kantoor, dus delen we alles digitaal. Ik maak collega’s daarin wegwijs,” vertelt Tim. “En Addy geeft bijvoorbeeld de cursus over amfibieën.” Addy en Tim komen straks ook meer in beeld bij opdrachtgevers als rechterhand van de drie projectleiders. “We helpen en denken mee, zijn back up en zorgen er mede voor dat een project gesmeerd loopt.”

Voor de gegevens van Addy en Tim: kijk op de contactpagina.