Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Masterclass Ecologie

U bent van harte welkom op donderdagmiddag 23 februari op de volledig circulaire, duurzame ‘The Green House’ bij Albron, in Utrecht.

27 januari 2023

Masterclass Ecologie

Hoe gaat u om met de wet natuurbescherming in geval van sloop, nieuwbouw en renovatie?

 

Op donderdag 23 februari organiseren wij samen met KP Adviseurs BV en Faunest: Architect voor de dieren de masterclass Ecologie inzake de wet natuurbescherming. Speciaal voor woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, architecten en gemeenten, die te maken hebben met sloop-, nieuwbouw- en renovatietrajecten.

Wet natuurbescherming

Als het gaat om slopen, nieuwbouw of renovatie, krijgt u te maken met de Wet natuurbescherming. Doordat beschermde diersoorten voor kunnen komen bij in het plangebied. Te denken aan huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen. Bij aantoning hiervan begint vaak een langdurig en omvangrijk traject van verschillende ecologische onderzoeken. Hoe bereidt u zich hierop voor?

Masterclass Ecologie 

Tijdens de kosteloze masterclass belichten we dit ecologische traject vanuit verschillende invalshoeken en praktijkvoorbeelden. We brengen de huidige mogelijkheden omtrent natuur inclusief bouwen aan bod. We gaan dieper in op de kansen en bedreigingen en geven adviezen om tijd te besparen. Kortom we brengen de hele ecologische keten in kaart. Gehost door interessante sprekers: Jennifer de Jonge, Jeroen Gruijters en Jelle Hendriks.

 

Zien wij u ook op 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝗺𝗶𝗱𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟯 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶?

Interesse? Inschrijven kan via deze link.