Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Altenburg & Wymenga

“Teia steekt veel tijd in het opleiden van haar mensen en dat doen ze goed. We kunnen dat met een gerust hart aan hen overlaten.”

Dirk Oosterholt, Ecologisch medewerker Altenburg & Wymenga

 

Hoe bevalt de samenwerking met Teia?

Teia levert goed werk. Als er iemand wegvalt, lossen ze dit zelf op. Verder inventariseren wij met een app en Teia pikt het gebruik daarvan handig op. Het is fijn dat ze onze werkmethodes overnemen en niet strak vasthouden aan die van henzelf. Verder steekt Teia veel tijd in het opleiden van haar mensen en dat doen ze goed. We kunnen dat met een gerust hart aan hen overlaten.”

Wat doet Teia voor Altenburg & Wymenga?

Teia doet voor ons onderzoek naar vleermuizen en gierzwaluwen. Deze onderzoeken zijn onderdeel van een groot project voor een woningvereniging in Friesland, die haar vastgoed wil verduurzamen. Teia werkt al een paar jaar voor ons en het project is nog lang niet ten einde, want het verduurzamen van woningen neemt exponentieel toe.

Wat is Altenburg & Wymenga voor bedrijf?

Wij helpen opdrachtgevers bijvoorbeeld met onafhankelijk onderzoek, plannen en visies voor ruimtelijke inrichting. Ook doen we ecologische effectenstudies, natuurtoetsen en integraal waterbeheer. Wij geven advies op maat, gebaseerd op betrouwbare ecologische gegevens en we verzamelen en verwerken die volgens wetenschappelijk methoden.