Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Eelerwoude

“Ik zou Teia zeker aanbevelen, ik ben erg tevreden. Het fijne is dat je zowel hele grote als hele diverse opdrachten bij Teia kan neerleggen.”

Niek Otten, adviseur ecologie bij Eelerwoude

Wat is Eelerwoude voor organisatie?

Wij zijn een ingenieursbureau dat zich specialiseert in het landelijk gebied en gebruiken deze kennis graag voor natuurvraagstukken in het stedelijk gebied. We regelen alles van A tot Z: van quickscans voor de ecologie, tot het ontwerpen en versterken van onze leefomgeving. Mijn werk is gedeeltelijk aangesloten op alle vakdisciplines die we bij Eelerwoude hebben zoals rentmeesterij, planologie, landschapsontwerp en natuurtechniek, maar voornamelijk op de ecologie. Samen met onze opdrachtgevers maken we plannen die niet alleen mooi klinken, maar ook praktisch uitvoerbaar zijn. En die plannen voeren we ook daadwerkelijk uit. Daarbij combineren we gebieden, gebouwen, gebruikers en natuur op een slimme manier met elkaar.

Hoe is de samenwerking ontstaan?

We hadden ooit een klein project in het zuiden van het land, waarvoor we nader onderzoek nodig hadden. Omdat de locatie voor iedereen dusdanig ver weg was, zochten we externe hulp. De zoektocht naar een ZZP’er slaagde niet en zo zijn we uiteindelijk, via een collega van mij, bij Teia terecht gekomen. De offerte was goed en we dachten; laten we het gewoon eens proberen! Dat beviel ons zo goed, dat we steeds een beetje meer zijn gaan uitbreiden. Tot aan een recordhoogte aan projecten voor dit jaar!

 

Wat doet Teia voor Eelerwoude?

Het werk dat ik bij Teia uitzet zijn voornamelijk de ecologie projecten van woningstichtingen of projectontwikkelaars.  Teia heeft voor ons meerdere grote projecten gedaan, waarbij zij het hele onderzoek in de kraamperiode van vleermuizen en gierzwaluwen hebben opgenomen.

Wat vind je van de samenwerking?

Teia werkt in onze eigen app-omgeving, dat is voor ons wel zo handig. Ze voeren alle informatie zeer gedetailleerd in. Daarnaast is het waardevol dat ze goede foto’s maken van elke verblijfplaats die gevonden wordt. Teia heeft het heel goed en snel opgepakt om in onze systemen te werken. Ze voeren bakken met informatie in, waaruit we zelf kunnen bepalen wat relevant is voor het onderzoek. De informatie is altijd 100% compleet en dat werkt gewoon heel fijn.

De communicatie met Teia is erg fijn. Als er bijzonderheden zijn hebben we daar direct contact over, zo is het makkelijk sturen mocht er iets niet goed gaan. De voortgang van het project wordt regelmatig besproken, zo blijven we op de hoogte van wat er speelt. Bij Teia hoor je het niet pas achteraf, dat is wel zo fijn samenwerken.

Soms gaat het om hele grote projecten, maar Teia blijft rustig en er is eigenlijk nooit veel stress. De planning is altijd heel strak, mocht er iets niet kloppen wordt dat direct aangepast. Geen paniek, maar ze denken gewoon met je mee in oplossingen. Bijvoorbeeld, als het langdurig slecht weer is, dan moet de planning aangepast worden. Dat kan soms best lastig zijn, maar uiteindelijk bleek dat nooit een probleem te zijn voor Teia.

 

Zou je Teia aanbevelen?

Ik zou Teia zeker aanbevelen, ik ben erg tevreden. Het fijne is dat je zowel hele grote als hele diverse opdrachten bij Teia kan neerleggen. Wat je normaal bij meerdere ZZP’ers doet, kan je nu toevertrouwen aan één partij. Dat is wel zo handig, dan heb je één vertrouwd aanspreekpunt en kan je meer opdrachten aannemen.