Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

KP Adviseurs

“Teia is betrokken. Voordat ik kon bedenken dat ze voor ons op pad waren geweest, zat het tussentijdse verslag al in mijn mailbox. Ik hoefde me dus nergens zorgen over te maken.”

Katja van den Brink, ecoloog KP Adviseurs

Hoe bevalt de samenwerking?

We hebben veel ecologische projecten lopen en ineens was er een opdrachtgever die liever vandaag dan gisteren nog een project wilde starten. Toen kwamen we ineens handen tekort. Het was erg fijn dat Teia in dat gat kon springen. Binnen een week lagen er acht offertes voor ons klaar.

Inmiddels is Teia met een aantal projecten gestart en de samenwerking bevalt erg goed. Aan het begin van ieder onderzoek zijn wij en alle onderzoekers bij elkaar gekomen voor een startgesprek. Zij konden zo vragen stellen en ik kon nog eens goed overbrengen wat belangrijk was in het onderzoek.

Afspraak is afspraak bij Teia. Je weet daardoor dat dingen geregeld worden. Je hoeft je er zelf geen zorgen over te maken. En dat is een prettig gevoel. De betrokkenheid is ook fijn.  Voordat ik kon bedenken dat ze voor ons op pad waren geweest, zat het tussentijdse verslag al in mijn mailbox.

Wat is KP Adviseurs voor organisatie?

Wij zijn een bureau dat gespecialiseerd is in sloop, asbest, bodem, ecologie, arbo & veiligheid en duurzaamheid in woon- en industriële omgevingen. Wij willen opdrachtgevers adviseren en ontzorgen met praktisch uitvoerbare oplossingen voor milieuvraagstukken.

 

Waar helpt Teia jullie bij?

Wij verzorgen het ecologische onderzoek voor negen bouwprojecten en hebben hierin de eindregie. Teia ondersteunt ons hierin. Zij nemen het ecologische veldwerk en de begeleiding daarvan voor hun rekening, maar schrijven ook de rapportages voor bijvoorbeeld de ontheffingsaanvraag.

 

Welke indruk maakt Teia op jou?

Ik zie Teia als een gevarieerde club ecologen: van net afgestudeerde starters tot ervaren medewerkers en alles daar tussenin. Ik vind het een mooie gedachte dat ze starters een kans geven om ervaring op te doen. Ik weet nog dat ik zelf uit de universiteit rolde en zelf maar moest uitzoeken hoe ik aan een baan kwam. Teia brengt dit bij elkaar en daar is vraag naar.