Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Langdurige samenwerking met KP Adviseurs

15 maart 2022

Langdurige samenwerking met KP Adviseurs

Eerder stonden we KP Adviseurs al bij met diverse ecologische werkzaamheden. Voor verschillende projecten nam Teia het veldwerk, de begeleiding hiervan en het schrijven van rapportages voor haar rekening. De samenwerking beviel erg goed. Omdat kwaliteit en deskundigheid voor beide partijen net zo belangrijk is, bleek het de perfecte match te zijn!

De succesvolle samenwerking heeft geleid tot een raamovereenkomst. We zijn ontzettend blij dat we kunnen bijdragen aan de groei van de ecologische afdeling van KP Adviseurs! Door het mobiliseren van flexibele capaciteit, vangen we de werkpieken op die bij het ecologische werk horen. Een langdurige samenwerking waar we erg trots op zijn!

Wij bieden full-service op ecologisch vlak en ondersteunen KP Adviseurs op de volgende gebieden: ecologische quickscans, begeleiding nader onderzoek en nacontroles.