Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Samenwerking idverde en Teia

Dit stelt ons in staat om de komende jaren nog meer mooie ecologische projecten op te pakken

06 mei 2024

Samenwerking idverde en Teia

Teia en idverde bundelen krachten voor ecologie in Nederland

 

Na een aantal jaren van fijn samenwerken is het moment aangebroken om onze banden nog sterker aan te halen. Vorige week tekende we de officiële raamovereenkomst. Dit is een belangrijke mijlpaal waar we trots op zijn!

 

Al geruime tijd pakt Teia veldwerk projecten op voor idverde Advies en deze samenwerking bevalt goed. Met blik op de toekomst tekenen we de raamovereenkomst, waarbij we onze gezamenlijke ambities en doelstellingen vastleggen. Dit stelt ons in staat om de komende jaren nog meer mooie ecologische projecten op te pakken. Samen zetten we ons in voor de ecologie van Nederland.

Wat doet idverde?

Idverde is specialist in de groene buitenruimte en staat voor juiste balans tussen mens en natuur, in alle gebieden; van stadscentra en woonwijken tot natuurgebieden en bedrijventerreinen. Idverde is een gevestigde naam in de groensector, met diverse werkmaatschappijen die elkaar aanvullen en met een missie gericht op het verhogen van de waarde van groene omgevingen, voor klanten en de maatschappij.

Met jarenlange ervaring en ca. 800 medewerkers in Nederland streven ze naar duurzame en pragmatische oplossingen in groenbeheer en -inrichting, van ontwerp tot onderhoud. In de projecten staan een gezonde buitenruimte, klimaatadaptatie en het versterken van biodiversiteit centraal. Zo draagt idverde bij aan het verbeteren van de leefomgeving en een gezondere en veerkrachtigere planeet.

Logo Idverde

Wat doet Teia?

Teia is een groeiend ecologisch projectbureau, dienstbaar aan ecologie Nederland. We zijn gespecialiseerd in soortinventarisaties, quickscans, rapportages en ecologische begeleiding. Met een flexibele pool van meer dan 250 medewerkers, zetten we ons in voor zowel grote als kleine ecologische projecten.

We ondersteunen ecologisch onderzoeks- en ingenieursbureaus, op alle disciplines binnen de ecologie. Teia is de verbindende factor in het ecologische werkveld. We slaan de brug tussen studenten, pas afgestudeerden en carrière switchers. Door middel van een uitgebreid opleidingstraject en intensieve begeleiding, krijgen zij de kans om ervaring op te doen in het ecologische werkveld.

 

Samenwerken is de sleutel tot succes en we zijn verheugd over onze samenwerking met idverde. Samen maken we ons hard voor de ecologie in Nederland!