Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

We zoeken nog projectmedewerkers!

19 januari 2022

We zoeken nog projectmedewerkers!

Teia is altijd op zoek naar talent. We breiden graag ons grote netwerk uit, om vraag en aanbod in de markt op elkaar af te stemmen. Momenteel staan er nog vacatures open voor ecologisch projectmedewerkers. Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat? Dan komen we graag in contact!

Geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder een 19 tot 6 mentaliteit;

Ben je pas afgestudeerd en sta je te springen om werkervaring op te doen? Of draai je al wat langer mee en heb je behoefte aan meer flexibiliteit of zelfstandigheid? Ben je betrokken met natuur en duurzaamheid en werk je graag buiten? Wil je veel vrijheid en niet persé van 9 tot 5 werken? Heb je toegepaste biologie gestudeerd, bos- en natuurbeheer of een aanverwante studie? Of ben je momenteel nog bezig met je opleiding?

Ook werken bij Teia?

Werken bij Teia is werken met verantwoordelijkheid. Je pakt zelfstandig opdrachten op en deelt zelf je uren in. Je bent flexibel inzetbaar en ondersteunt op de juiste momenten. Veldwerk is waar jij energie van krijgt. Je staat er nooit alleen voor, een jong en gezellig team staat altijd voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Lijkt dit je wat? Dan ben je bij Teia op de juiste plek! Meld je direct aan.

Meer weten? Je vindt de vacature op Aeres Agree, of meld je direct aan!

 

Werken bij Teia