Hi, ik ben Jeroen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16125132

Hi, ik ben Harmen. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16012663

Hi, ik ben Charlotte. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-20338832

Hi, ik ben Chava. Stel gerust je vraag via een mail of bel mij op 06-16134099

Schakel ons in

Vacature: Vleermuisonderzoeker

Lijkt het je leuk om vleermuizen en gierzwaluwen te inventariseren? Ontwikkel jezelf als vleermuisonderzoeker!

05 december 2022

Vacature: Vleermuisonderzoeker

Vleermuizen en gierzwaluwen tellen voor je werk? Het kan bij Teia! Ga komend voorjaar aan de slag als vleermuisonderzoeker. Nog geen ervaring? Geen probleem, met ons uitgebreide opleidingstraject kom je niets tekort!

 

Het werk

Als vleermuisonderzoeker observeer je locaties waar vleermuizen of gierzwaluwen mogelijk voorkomen. Je werkt aan de bescherming van deze soorten. Het zijn nachtdieren, dus je bent vroeg in de ochtend, laat in de avond of ’s nachts aan het werk. Je werkt in de buitenlucht, maar nooit met slecht weer want dan gaan de onderzoeken niet door. Voor de inventarisaties ga je alleen, samen of in kleine groepjes op pad. Met opdrachtgevers door heel Nederland, is er vrijwel altijd werk bij jou in de buurt te vinden. Je stelt zelfstandig het verslag op van je waarnemingen en vult dit aan met foto’s en geluidsopnames.

Geen ervaring vereist

Van ons krijg je een uitgebreid opleidingstraject, dat je klaarstoomt voor het veldwerk. Deze kennis bieden we je aan door middel van online cursussen. Daarnaast nemen we je mee op verschillende praktijkavonden, om de opgedane kennis in de praktijk uit te voeren. Van ons ontvang je het nodige onderzoeksmateriaal in bruikleen. Zo ga je goed voorbereid op pad!

 

Past deze (bij)baan bij jou?

Je wordt enthousiast als je in de natuur bent en maakt je graag hard voor soortbescherming. Je bent leergierig en niet bang in het donker. Je weet van aanpakken en bent alert. Je kan goed documenteren, je werkt graag zelfstandig en bent punctueel. Daarnaast ben je flexibel en beschikbaar van april tot en met oktober.

Omdat niet alle onderzoekslocaties met het OV te bereiken zijn, is het handig als je in het bezit bent van rijbewijs B met een eigen vervoersmiddel. Mocht dat niet lukken bieden we altijd duurzame mobiliteitsoplossingen.

 

Waarom werken bij Teia?

  • Wij betalen per gewerkte onderzoeksronde en geven een standaard reis- en verslagleggingsvergoeding.
  • Je ontvangt een waardevolle opleiding en doet enorm veel werkervaring op in een korte tijd.
  • We hebben een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers, waar mogelijk doorgroeikansen liggen.
  • Je staat er nooit alleen voor, het hele team staat altijd voor je klaar.
  • We organiseren de meest gezellige en avontuurlijke bedrijfsuitjes.
  • Je bepaalt zelf op welke dagen en hoeveel uren je werkt.

 

Over Teia

We zijn een groeiend ecologisch projectbureau dat dienstbaar is aan ecologie Nederland. Door heel het land ondersteunen we ecologische adviesbureaus op alle disciplines. We verbinden jonge talenten met opdrachtgevers en bieden de springplank voor iedereen die in het ecologische werkveld aan de slag wil gaan. Met een uitgebreid opleidingstraject en begeleiding, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers goed voorbereid aan de slag gaan.

 

Lijkt het je leuk om vleermuizen en gierzwaluwen te inventariseren? Ontwikkel jezelf als vleermuisonderzoeker en solliciteer direct met je motivatie en CV! Mail naar projectleiders@teia.nl. Heb je nog vragen over de vacature, kijk dan op Teia.nl of neem contact met ons op.